We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Groomsuite uit 2021 in top staat !!!
Deze bijna nieuwe Equi Trek Groom Suite is maar een paar keer gebruikt en is uniek en de enige in Nederland, deze mini caravan biedt een luxe living / woonruimte met onder meer een aparte toiletruimte waarin een wastafel, toilet en douche. Nieuwstaat en zonder verborgen gebreken of defecten, alles nieuw en werkzaam!

Beschikt over een keuken met gaskookplaat, koelkast en opbergkasten, alles in een compacte en gemakkelijk te trekken caravan. Deze Groom Suite draait op externe stroomvoorziening dmv een kabel naar de stroompaal op wedstrijdlocatie, maar werkt ook (bijna volledig) op de interne accu en gasfles, wat super handig als je ergens bent waar geen stroom is.

De Equi Trek Groom Suite biedt plaats aan twee personen, de zitbank kan eenvoudig worden omgebouwd tot een stapelbed, waardoor hij ideaal is voor korte overnachtingen of meerdaagse concoursen.

Eenvoudig in gebruik en met een gewicht van 750 kg. ( 4.00 m. lang inclusief dissel / breedte 1.90 m.  / hoogte 2.40 m. ) is deze Groom Suite zo licht dat hij met de hand kan worden gemanoeuvreerd en met een B -rijbewijs kan worden bestuurd. 
Afmetingen: 4 m. lang inclusief dissel / breedte 1.90 m. /  binnenhoogte 1.85 m. / buitenhoogte 2.40 m

EXTERIEUREIGENSCHAPPEN:
Chassis: Sterk, gegalvaniseerd stalen chassis voor een lange levensduur met weinig onderhoud

Stabilisatoren: Vier afdraaipoten voor het waterpas stellen en stabiliteit

Wielen: Twee volledig geremde wielen met sierwieldoppen

Opbouw: Composiet GVK-panelen voor een lange en onderhoudsarme levensduur

Ramen: vier ramen met verduistering en vliegenhor, voor veel licht en goede ventilatie

Afsluitkast buitenzijde: opbergkast ideaal voor het opbergen van gasfles en elektriciteitskabel

Kleur: Porsche vulcan grey ( antreciet ) 

INTERIEUREIGENSCHAPPEN:
Living: Comfortabele bank welke kan worden omgebouwd tot een stapelbed. De vier zijramen geven goede ventilatie en zijn voorzien van vliegenhor en verduisteringsgordijn. Grote kleedspiegel, flatscreen TV met o.a. opties voor netflix en streaming vanaf je mobiele telefoon. Plafondraam met vliegenhor en verduistering. LED verlichting

Tafel: Inklapbare tafel

Garderobe: Grote ruime kledingkast voor hangers met twee onderkasten

Keukenblok: Keukenonderstel in houtnerf met opbergruimte, tweepits gaskookplaat en spoelbak met elektrische pomp 

Toiletruimte: Aparte toiletruimte voorzien van douche, wastafel, spiegelkast, elektrisch doorspoelende toilet, douchegordijn, plafondraam met vliegenhor en verduistering

Verlichting: Lichtschakelaar en LED opbouwspots gemonteerd in de buurt van het stapelbed. Tevens LED plafondverlichting 

FULL OPTIONS:
Warme lucht verwarming: Inbouw hete luchtverwarmingstoestel Truma Combi 4E. Thermostatisch geregeld en kan ook koele lucht blazen in de zomer, kan op stroom of op gas.

Elektrische warm watervoorziening ( met Whale waterpomp ): Deze watervoorziening is een Truma Combi 4E. Bestaat uit een watertank van 70 liter met afsluitbare externe vuldop. Zorgt voor stromend water in de keuken en badkamer, kan op stroom of op gas

Heet water boiler: Warm stromend water via een warmwaterboiler van 13 liter, kan op stroom of op gas

Hoge capaciteit accu: Zorgt voor onafhankelijke stroomvoorziening van het interieur van de caravan, verwarming, warm water en twee waterpompen, toilet, douche, kraan in keuken en voor verlichting indien er geen externe elektriciteit is. Wordt opgeladen tijdens het rijden achter de wagen dmv 7 polige aansluiting en in geparkeerde toestand wordt deze aangesloten op externe elektriciteitsbron welke op de wedstrijdlocatie / camping beschikbaar is

Elektrisch spoeltoilet: Met handige afvalcassette voor eenvoudig legen

Compacte opvouwbaar wastafelmeubel: Bevestigd boven toilet met mengkraan en bovenkastje

Gas koelkast: Gas aangedreven koelkast, van onschatbare waarde op warme zomerdagen, 31 liter inhoud

220-240 volt netstroom stopcontacten: Om je apparaten an te sluiten op netstroom: verwarming, warm water12 volt interne accu: voor verlichting, waterpomp en regeling en ventilatie verwarming

Interieur: Hout met crèmekleurige muren en eigentijds hoogglans interieur

Privacy glas: donker gekleurd glas waarbij niet naar binnen gekeken kan worden

Customized exterieur: Gespoten bijpassend bij het trekkende voertuig, in dit geval antraciet metallic lak ( Porsche vulcan grey )  

In nieuwstaat, maar een paar keer gebruikt op een meerdaagse wedstrijd, Showroom model uit 2020, eerste eigenaar, te gebruiken met kenteken van het voertuig dat trekt.

vr pr 16.500 euro