We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij zoeken een nieuwe stal voor onze KSH Orchid's Majestic. We verkopen deze ontzettend brave en leuke pony omdat mijn zoon nu echt overgaat naar de paarden.

Orchid's Majestic is een grote ruin. Hij is ingemeten als D-pony, maar hij is stiekem wel iets groter. Hij is dus perfect voor iemand die nog even bij de D-pony's wil blijven rijden. 

Orchid's Majestic is inmiddels 20 jaar oud, maar hij staat nog heel soepel op zijn benen. Hij is nog minstens 4 keer per week actief, zowel in de les als op buitenrit en aan de longeerlijn. Hij is een fantastische leermeester en is dressuurmatig erg hoog geschoold (Z2). Ook kan hij goed springen (M) en heeft hij in het verleden L eventing gelopen. Deze pony heeft enorm veel ervaring en heeft geen stalgebreken. Hij is braaf bij de hoefsmid en gaat makkelijk op de trailer. Omdat hij dressuurmatig is opgeleid, kan hij soms voor de sprong even twijfelen. Hij heeft bijvoorbeeld een hekel aan grondbalkjes, maar als je dat weet en je houdt er rekening mee, dan is er niks aan de hand. Op concours maakt het hem niks uit wat er staat. Dan springt hij alles wat je kan verzinnen. Mijn zoon heeft er het afgelopen jaar vrijwel alleen maar springconcoursen mee gereden tot uiteindelijk 1.00 meter (M).

Orchid's Majestic is erg braaf op buitenritten en hij is heel sociaal met andere paarden. Omdat het een sportpony is, is hij af en toe wel wat vlug in zijn reacties. Hierdoor vinden wij hem niet echt een beginnerspony. Hij is de perfecte pony voor iemand die al een beetje kan rijden en graag wil leren waar alle knopjes zitten en hoe je die kan gebruiken. 

Stamboom

Vader Kinka's Boy
Vader van vader Kanshebber
v.v.v. Krimh
m.v.v. Daisy Brown
Moeder van vader Radnah
v.m.v. Baccarat
m.m.v. Cleopatra
Moeder Orchid's Spice
Vader van moeder nb
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder nb
v.m.m.
m.m.m.