We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart zetten wij onze lieve 10 jarige Welsh pony te koop. Onze dochter is echt te groot geworden waardoor wij hem een nieuw 5 sterren plekje willen geven.

Hunk is een chique 10 jarige Welsh vos ruin van 1.45 (officieel gemeten) met de naam Getswerders Formidable SK of zoals wij hem noemen Hunk, en dit geeft ook zijn looks wel weer.

Wij hebben Hunk als 4 jarige zadelmak gekocht voor mijn toen 10 jarige dochter. Deze heeft hem dan ook zelf verder opgeleid tot en met de Z1 met winstpunten. Zeker een pony die nog meer in zich heeft.

Hunk is een pony met karakter maar met een hart van goud, als je zijn hart en vertrouwen gewonnen hebt werkt hij ontzettend hard voor je. Hunk kan wel soms een beetje een sensibel zijn.

Hunk is in de omgang een lieve schat en een aanhankelijke pony die naar je hinnikt als je binnenkomt. Hij is verder braaf bij de hoefsmid, op de trailer, met andere paarden in wei en heeft geen stalgebreken.

Wij hebben voornamelijk dressuur gereden met Hunk en als afwisseling met hem thuis wat gesprongen en soms een oefencrosje voor de fun met hem gereden. Dit doet hij goed maar onze focus ligt vooral op dressuur. Buitenrijden in de bossen vind Hunk erg leuk en hij is verkeersmak.

Hunk is volgens schema gevaccineerd en ontwormd. In september 2023 is Hunk klinisch en röntgenologisch gekeurd.

Wij hopen een ruitertje te vinden die net zo veel liefde en plezier aan Hunk kan beleven als wij hebben gedaan.

Stamboom

Vader Woldhoeve's Bart
Vader van vader Woldhoeve’s Silco
v.v.v. Wester Aikema's Adios
m.v.v. Bokkesprong Carprice
Moeder van vader Ald Fearts Wendy
v.m.v. Orchard DÁvranches
m.m.v. Ald Feart's Jessica
Moeder Getswerder's Katharina
Vader van moeder Bowe
v.v.m. Bodo
m.v.m. Twinckel's Marloes
Moeder van moeder Bosvallei's Oakley
v.m.m. Oakley Bubbling On
m.m.m. Leila