We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Moonlight is een stoere, veelzijdige 11 jarige Ierse Welsh pony ruin met een stokmaat van 1.15m. Hij heeft ervaring in zowel de dressuur, het springen als de eventing. We hebben hem 1,5 jaar geleden gekocht maar helaas groeit onze zoon nu echt te veel boven hem uit. Dus tijd om naar een ander fijn huisje voor hem op zoek te gaan. Hij heeft al vele prijzen gewonnen en is gestart op provinciale kampioenschappen en zelfs op de hippiade. Moonlight is gestart in de bixie, B dressuur en springen tot en met 60 cm met winstpunten. Op een buitenrit en in het bos is hij ook superbraaf. Hij kent geen steigeren, bokken of schoppen. Hij is altijd netjes geënt, ontwormd, naar de smid en tandarts geweest.
Zoals bijna iedere pony is het geen automaatje en daarom denken wij het meeste geschikt voor een ruitertje dat al wel zelfstandig kan rijden. Hij is echt een pony waar ambitieuze ruitertjes veel van kunnen leren. Bent u op zoek naar een pony waarmee uw zoon of dochter direct in de wedstrijdring kan verschijnen dan is Moonlight zeker geschikt! Op aanvraag kunnen er vele filmpjes verstuurd worden. Stuur dan een what´s app berichtje naar 06-20030816

Stamboom

Vader Onbekend
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Onbekend
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.