We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Superfijne 8-jarige Ster en PROK-merrie van topvererver Negro.
Goed ontwikkelde dressuurmerrie met een geweldig fijn en makkelijk karakter. Ze is gereden op L2-niveau en makkelijk te rijden, looplustig, betrouwbaar onder het zadel. Niet kijkerig, niet schrikkerig, geen wedstrijdervaring maar wel braaf op vreemd terrein, en niet bang voor trekkers en dergelijke.

Deze merrie heeft twee veulens gehad (werd makkelijk drachtig) en komt uit een super sportstam. Haar oma bracht het Grand Prix-paard Lex (v: Clavecimbel), het internationale Intermediair-paard Aladdin (v: Royal Hit), het Lichte Tour-paard Oasis (v: Clavecimbal), het ZZ-Zwaar-paard Ulja (v: Polansky) en nog een stel succesvolle dressuurpaarden. Nauw verwant zijn ook het Internationale Grand Prix-U25-paard Ambassi en het internationale Grand Prix-paard Bellissimo.

Recent klinisch en röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug.
Geen stalgebreken.

Het nummer voor telefonisch contact, SMS en Whatsapp is 06 5328 5296. (The telephone number for contact from abroad: 0031 6 53285296 or  +31 6 53285296).

Stamboom

Vader Negro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder San Dior
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.