We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Leuke en getalenteerde Connemara pony (BRP paspoort) is langzaam opzoek naar een nieuw ruitertje die veel plezier met haar wil beleven!

Pony is 10 jaar, meet 146cm zonder ijzers (ruiter op de foto is 172cm). Pony is correct gebouwd en heeft een mooie volle nek.  

Pony loopt simpel dressuur en is afgericht op L2 niveau. Pony die goed bij je blijft indien je dat vraagt maar ook een pony die voorwaarts is indien de ruiter meer van de pony gaat vraagt. Heeft wedstrijden gesprongen tot 1m niveau. Met de juiste ruiter kan de pony zeker hoger. Pony is heel dapper en kijkt niet op van hoogtes springt thuis alle hogere hindernissen simpel en vertrouwd (125cm). Doet automatisch haar galopwissels. Pony spring groot en dicht weg, is erg handig en kijkt goed mee naar de sprong. Daarnaast geeft de pony ook een fijn en krachtig gevoel op de sprong. 

Pony trek wat naar de sprong toe dus niet geschikt voor beginnende ruiters. Dressuurmatig zullen er veel type ruiters erop weg kunnen rijden. Hele ongecompliceerde pony, kunt haar gerust een paar dagen niet rijden en direct opstappen en je training vervolgen waar geëindigd. 

Pony is verkeer gewend, kan zowel in de stal als buiten staan, alleen of met andere pony’s/paarden. Staat braaf stil op de poetsplaats en komt altijd even met haar hoofd in je armen hangen om te knuffelen.

Hele gezonde en sterke pony, volledige geschiedenis is bekend.
Voor meer vragen, videos en/of het inplannen van een bezichtiging stuur gerust een bericht! Telefonisch enkel in de avond beschikbaar. 

Stamboom

Vader CAHERLISTRANE ROBBIE
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.